BIAB / Blush nagels

 

Iedereen  met flexibele, zwakke, broze of beschadigde nagels opgelet!

Er is nu een behandeling die kan helpen mooie natuurlijke nagels te laten groeien die niet om de haverklap scheuren. Deze life changing behandeling heet BIAB (Builder In A Bottle)              Natural Nail Treatment - Blushes by Seduction

De Blush Gels zijn er in 12 mooie kleuren die passen bij vrijwel iedere huidskleur. Van een roze milky nude look tot zachte koffie tinten. De Blush gels hebben een sterke hechting en er is een mooie bolling mee te creëren om de nagels vorm en stevigheid te geven zodat ze langer kunnen groeien tot prachtige "shorties" 

                                         Hoe ziet een Natural Treatment er uit?                                                  Uw handen worden gedesinfecteerd, daarna worden de nagelriemen naar achteren geduwd en voer ik een combi manicure  uit waarbij de dode huid wordt verwijderd zodat de gel tot aan de nagelriem kan worden aangebracht.

Fase 1: Sterkte- Tijdens de 1e afspraak wordt gekeken naar de gezondheid van de natuurlijke nagels. Tevens wordt besproken wat de wensen en mogelijkheden zijn qua vorm, lengte en kleur. Bij de 1e afspraak staat de versteviging centraal.  Er wordt een verstevinging op de natuurlijke nagels aangebracht die de nagels beschermt zodat deze niet afbreken of afscheuren.

Fase 2: Vorm- Bij de 2e afspraak is er al meer lengte. Nu ligt de focus op de vorm van de nagels. De natuurlijke nagels worden in de vorm gevijld die vooraf besproken is.

Fase 3: Lengte- De laatste fase is de fase die steeds herhaald gaat worden. Omdat de gewenste vorm nu in de natuurlijke nagels zit ligt de focus op het bepalen van de lengte. De lente kan worden ingekort of behouden blijven zodat de natuurlijke nagels steeds langer groeien.

Wilt u dat uw nagels er continu mooi en verzorgd uit blijven zien zonder een te grote uitgroei of breken/scheuren dan is het advies om 1 x per 3 à 4 weken ( afhankelijk van de groei snelheid) een afspraak te maken voor een Natural Nail Treatment. 

LET OP  voor nagels met een lengte langer dan 5 mm. is een harder product nodig. In dat geval kiest u voor gelnagels. met een verlenging.

Onderhoudsadvies: Gebruik minimaal 2x dgs. een goede nagelriemolie. Dit zorgt ervoor dat uw nagels gehydrateerd blijven, het stimuleert de groei, houdt de nagelriemen zacht en soepel en zorg voor een langere houdbaarheid van het product.

 

 

Blushnails

 

 

Top

info@fornailsandfeet.nl