BruidsnagelArrangement

 Het moet één van de mooiste dagen uit uw leven worden.

 

Op deze belangrijke dag wilt u er natuurlijk op zijn mooist uitzien. Er wordt een mooie jurk gekocht, bijpassende schoenen en niet te vergeten prachtige trouwringen!

Bij de gekozen ringen horen natuurlijk mooie verzorgde handen en nagels!

For Nails en Feet heeft speciale arrangementen waaruit u kunt kiezen I

Arrangement "Lelie" 

Twee weken voor de trouwdag komt u langs en bespreken we uw wensen, handig is als u een stukje stof of foto van de bruidsjapon mee heeft. U krijgt gelijk een manicure om er voor te zorgen dat uw handen er op zijn mooist uitzien, met adviezen over hoe ze de komende dagen thuis te verzorgen. twee dagen voor de trouwdag gaan we de nagels stylen op de door uw gewenste manier.

Dan kunt u kiezen, of na 3 weken worden de nagels een keer bijgewerkt (wellicht iets meer geschikt voor het dagelijkse leven) of u laat de nagels professioneel verwijderen. Dit kan al wanneer u dit wilt ( omdat het misshien in uw werk niet practisch of toegestaan is)

Arrangement "Roos"

Dit Arrangement is aangevuld met een pedicure behandeling 1 week voor de trouwdag. (omdat u wellicht open schoenen draagt). De voeten worden gescrubt en nagels worden geknipt, gefreesd, gepolijst en evt. eelt verwijderd. De teennagels worden gelakt op de door u gekozen manier. Dit kan zijn met een gellak, french manicure en/ of nailart.

 

Bij beide arrangementen geldt dat familieleden 10 % korting ontvangen op een behandeling die volgens afspraak gemaakt wordt.

 

 

 

 

Top

info@fornailsandfeet.nl