Gelnagels op tenen 

 

Afwijkende teennagels hoeven niet langer een probleem te zijn. Door deze met een nieuwe geltechniek aan te passen is het mogelijk voortaan onbezorgd, zelfbewust en elegant door het leven te gaan. Deze moderne cosmetische toepassing geeft fantastische resultaten bij het corrigeren van teennagels.

Het nieuwe moderne correctiemateriaal bestaat uit gel en hiermee kunnen nagelziekten nu succesvol worden behandeld. Met de gel is het mogelijk teennagels
gedeeltelijk of zelfs helemaal te repareren en corrigeren zodat u weer esthetisch
mooie, goed verzorgde teennagels heeft.

Het gaat om een driefasen-gel die onder een uv-lamp wordt uitgehard. Het product is elastische en past zich tijdens het lopen aan aan de bewegingen van de nagel en voet, waardoor het niet als storend wordt ervaren.
De gelnagel voelt heel natuurlijk aan en past perfect bij uw natuurlijke nagel.
Sterke verkleuringen van de nagel kunnen worden bedekt in de kleur van het nagelbed.
Als zich geen problemen voordoen (drukpunten, loslaten of speciale ziekten), groeit de gel met de gezonde nagel uit. Om permanent een mooi esthetisch resultaat te behouden moet de gecorrigeerde nagel iedere 6 à 8  weken door een pedicure worden bijgevuld.

Kunstnagels op voeten worden vaak gebruikt wanneer nagels zijn aangetast door een schimmelinfectie (kalknagel) of psoriasis, of doordat de nagel niet goed meer groeit omdat deze bijvoorbeeld in het verleden hard is gestoten.
Heeft u last van een schimmelnagel of niet mooi gevormde teennagels, of wilt u de komende zomer open schoenen dragen, dan kunt u bij mij een afspraak maken.
Bij schimmelnagels moet eerst een pedicurebehandeling plaatsvinden voordat de gelnagels kunnen worden opgezet. Bij een gebroken of gescheurde nagel kan vaak direct een gelnagel worden opgezet. 


  

 

 

Werkwijze
Voordat met de gelbehandeling wordt begonnen, wordt er natuurlijk eerst goed gedesinfecteerd. Ik maak de nagelriemen los, vijl nagels in model en verwijder aangetaste nageldelen. Daarna wordt er een speciale vloeistof aangebracht, die het mogelijk maakt om op een schimmelnagel te werken en verdere schimmelverspreiding voorkomt.  Vervolgens wordt de gel aangebracht, als dat nodig is in meerdere lagen.
De gel wordt uitgehard onder een uv-lamp. Daarna wordt het plaklaagje van de gelnagels verwijderd en vijl ik de nagels in model. Hierna wordt nogmaals de glans van de nagels verwijderd en een laatste speciale afdichtingslaag aangebracht. Tot slot wordt een olie in de nagelriemen gemasseerd.

 

 

 

 

 

 

  

Top

info@fornailsandfeet.nl