reserveer hier uw afspraak

 

 Handverzorging   

 

Iedereen wil graag mooi verzorgde handen en nagels. Vaak zijn handen een visitekaartje (denk aan sollicitaties, werk etc.) Regelmatig een manicure zorgt ervoor dat uw handen er goed verzorgd uitzien. 

Voor alle manicure behandelingen werk ik met de prachtige producten uit de Seduction lijn van Magnetic.

 

 

 

Manicure Basic

Bij deze manicure ga ik eerst de nagels in model vijlen, vervolgens masseer ik de nagelriemen met een nagelriemolie in en duw zachtje de nagelriemen terug en maak ze los.Dan volgt een badje met een scrub. De nagels worden gepolijst. En tenslotte masseer ik een handcrème in. 

Manicure de Luxe

Bij deze manicure wordt de bovenstaande behandeling aangevuld met een heerlijk ontspannende hand- en onderarm massage.

Spa Manicure

Bij deze manicure wordt de basic manicure aangevuld met een paraffine behandeling in combinatie met  een handenmasker.

 

Gellak of nailpolish

Aan u de keuze. Een nailpolish wordt in 2 lagen aangebracht en afgewerkt met een topcoat. Deze lak blijft een aantal dagen mooi ook een beetje afhankelijk van wat u met uw handen doet. 

 

 

Een gellak wordt in 4 fases aangebracht die allemaal uit moeten harden onder een UV lamp. U kunt kiezen voor diverse kleuren, blanke lak of een french manicure. Met een gellak heeft u ongeveer 2 weken prachtig gelakte nagels van handen en tot 6 weken op teennagels.

 

 

 

 Combi manicure

Deze is bij elke behandeling los bij te boeken. Bij deze manicure ( instrumenteel/machinaal) worden de nagelriemen naar achteren geduwd en vervolgens wordt alle dode huid verwijderd. Geen lelijke  ontsierende nagelriemen meer en de lak kan maximaal worden aangebracht.

 

 

Verder

Top

info@fornailsandfeet.nl