Magnesium Boost Behandeling         

 

Magnesium is een van de belangrijkste mineralen in ons lichaam. Het speelt een centrale rol  bij alle lichaamsprocessen en ondersteunt andere mineralen en vitamines.

Gemiddeld heeft een mens ca. 400 mg magnesium per dag nodig maar dit wordt vaak niet gehaald en zo ontstaat er een tekort in ons lichaam en dit tekort wordt vaak groter door het drinken van koolzuurhoudende frisdranken, het eten van teveel suikers, het drinken van koffie, het ervaren van stress, het nemen van medicijnen of het beoefenen van sport.

Het tekort kan worden aangevuld met supplementen maar recent is wetenschappelijk bewezen dat magnesium het best wordt opgenomen via de huid. Dit gebeurt via haarzakjes en zweetklieren. Omdat zich in de voetzool vele zweetklieren bevinden is de voetzool uitermate geschikt om snel magnesium op te nemen . Minimaal 90% dringt hiermee door tot op celniveau.

Wat doet magnesium voor ons lichaam

* ontspant spieren en bloedvaten

* geeft energie en uitnoudingsvermogen

* ondersteunt andere vitamines en mineralen

* verzacht de huid

* brengt rust in het zenuwstelsel

* stuurt de gehele stofwisseling aan

* stimuleert de vetverbranding

* verschoont bloedvaten en voorkomt verkalking

* versterkt botten en tanden

Magnesium is ideaal voor het behandelen van lokale klachten zoals krampen, stijve spieren en gewrichten, reuma, artrose, rusteloze benen en migraine. Het draag bij aan een algehele ontspanning van de spieren in het lichaam en heeft tevens een rustgevend effect op de geest. Het zorgt voor een heerlijke nachtrust en meer energie gedurende de dag.

 

De Magnesium Boost behandeling bestaat uit:

Het verwijderen van de dode huidcellen met een magnesium scrub zodat de magnesium beter kan worden opgenomen door het lichaam.

Een heerlijk warm voetenbad met magnesium kristallen.

Een pakking met magnesium olie en warme gelpads

En tot slot een heerlijke voetenmassage met magnesium gel voor een totale ontspanning van de spieren. 

 

Met deze boost zal het magnesium gehalte in het lichaam flink aangevuld worden en natuurlijk kunt u  magnesium producten kopen om thuis aan te brengen en zo uw magnesium gehalte op  peil te houden .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top

info@fornailsandfeet.nl