Home
Medisch Pedicure
Reuma & diabetes
Cosmetisch
Schimmelnagels
Tarieven Pedicure
Gelnagels plaatsen
Nagelstudio
 seizoenaktie 1
Contactformulier
Fotoalbum
Alg.voorw.& AVG

 

       

 

 

Even voorstellen

Mijn naam is Margriet Gerritsen, ik ben gediplomeerd medisch pedicure en aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet. Ik  heb een voetverzorgingspraktijk aan huis alwaar ik mijn cliënten op een professionele manier en geheel volgens de richtlijnen kan behandelen.

Omdat ik  medisch pedicure ben kunnen ook mensen met chronische aandoeningen die extra risico op complicaties hebben, (bv diabetes, reuma, hart- en vaatziekten) bij mij terecht voor hun voetverzorging. ( in een aantal gevallen kunnen zij dit via hun zorgverzekering vergoed krijgen.)

Verder beheers ik een aantal specialistische technieken zoals, het maken en plaatsen van nagelbeugels (bij problematische ingroeiende nagels), het maken van ortheses en het repareren van nagels met behulp van gel en acryl.

Voor mensen die slecht ter been zijn is het ook mogelijk om een zogenaamde "ambulante afspraak te maken", ik kom in dat geval gewoon bij u aan huis voor een behandeling.

 

 

 

 

 

Waarom naar de pedicure?                      

De pedicure heeft een professionele kijk op de gezondheid van uw voeten. Voor reguliere voetverzorging volstaat een regelmatig bezoek aan de pedicure. Bij ernstiger klachten of specifieke medische aandoeningen, zal de pedicure u met deskundigheid kunnen behandelen en zo nodig gericht doorverwijzen naar een podotherapeut of huisarts. Een standaard behandeling bestaat uit het knippen van nagels, behandelen van overmatig eelt, likdoorns, ingroeiende nagels, schimmelnagels en andere problemen aan voeten en/of nagels. Daarnaast is een pedicure in staat om u deskundig advies te geven over de verzorging van uw voeten.

 

                                                                                                                       

 

 

 

 

 

 

 

 

info@fornailsandfeet.nl