For Nails & Feet-Margriet

Natural Feet

Tegen zweetvoeten en zweetvoeten geur!

 

Heeft u last van zweetvoeten en de hinderlijke geur die ervoor zorgt dat u echt uw schoenen niet zomaar ergens uittrekt?

Dan heb ik de oplossing voor u!

Een 3 daagse kuur met Natural Feet zorgt ervoor dat u onmiddelijk van uw probleem af bent en dat voor minimaal 4 maanden.

Natural Feet is een natuurlijk product op basis van rozemarijn, eik, fenegriek, salie, tijm, walnoot en mosterd. Het procuct is uitgetest op 500 proefpersonen met positief resultaat.      84% was onmiddelijk klachtenvrij na het gebruik van Natural Feet en de overige 16 % had een aanzienlijke vermindering van klachten en waren wel geurvrij.

Het enige wat u hoeft te doen is 3 opeenvolgende dagen een warm voetenbad met Natural Feet te nemen en hierin 30 minuten uw voeten te weken. Vervolgens kunt u ook uw schoenen ermee behandelen. Laat ze 3 uur in het water staan en vervolgens goed afspoelen en laten drogen en de geur is eruit.

Aangeraden wordt om de behandeling met Natural Feet 3 x per jaar te herhalen ( om de 4 mnd) om een blijvend resultaat te garanderen.

U kunt Natural Feet niet in de winkel kopen maar  bij verkrijgen, hiervoor kunt u mij bellen, mailen of via het contact formulier contact met mij opnemen.

Hieronder de reactie van een aantal cliënten die ik Natural Feet heb laten uit proberen alvorens ik het in de verkoop wilde nemen.

Jantina H.

" Natural Feet uitgeprobeerd omdat ik ernstig last van zweetvoeten had. Na de eerste dag had ik gelijk al minder last en nu na een week helemaal niet meer! Kortom, super spul!"

Leonie Post

"Mijn eerste indruk van Natural Feet is heel goed. Mijn voeten prikkelden wat in het voetenbad maar het is het helemaal waard geweest. Ik heb geen last meer gehad van vies ruikende zweetvoeten. Als dit vier maanden lang werkt, ben ik helemaal blij."

M. Giessen

"Na al vele middeltjes te hebben geprobeerd, zag ik op fb een advertentie voor Natural Feet. Ik was erg benieuwd en heb het product dan ook getest. De eerste dagen tintelden mijn tenen iets en het jeukte wat, maar dan weet je in ieder geval dat er iets gebeurd. Aangezien we het najaar ingingen en het weer fors omsloeg was het lastig te merken hoeveel minder het zweten was. Wel had ik gelijk door dat de geur sterk afgenomen was. Ik ben erg benieuwd hoe het de komende maanden gaat."