reserveer hier uw afspraak

 

ParaffinebehandelingDe paraffine manicure-/pedicureverzorging is zeer geschikt voor de man of vrouw
die een snelle maar wel effectieve hand- of voetverzorging wil.

Paraff ine is een was welke door verwarming vloeibaar wordt. Het verwarmen
van de paraffine gebeurt in een speciaal bad waar de paraffine in ligt.De handen of voeten worden hierin ondergedompeld. Dit wordt een aantal keren herhaald, waarna ze lekker worden ingepakt in plastic zakjes en speciale wanten, hierdoor krijg je een warmtepakking om je handen. 
De paraffine dient ongeveer 10 à 15 minuten te blijven zitten om zo goed mogelijk zijn werk te kunnen doen. Door de verzorgende bestanddelen zullen de handen zacht en soepel aanvoelen. De warmte zorgt ervoor dat de handen een extra goede doorbloeding hebben waardoor eventuele kloofjes of schrale plekken beter en sneller zullen herstellen. Tevens zorgt de warmte ervoor dat eventuele stijve spieren worden versoepelt hierdoor kunnen reumatische klachten of gewrichtspijnen worden verzacht.

De paraffine manicure-/pedicureverzorging is natuurlijk niet alleen voor 'probleemhanden en –voeten', maar ook voor zeer geschikt voor zowel de man als vrouw, die een snelle maar wel effectieve hand/voetverzorging wil. Regelmatige verzorging helpt juist problemen te voorkomen en houdt de huid soepel. Met mooi uitziende handen maak je bovendien een goede indruk!                                  

 

                                  

 

 

 

 

Terug

Top

info@fornailsandfeet.nl